Saturday, 30 June 2012

EDITOR BY ZURIN ZAINI PHOTOGRAPHY ...


Assalammualaikum teman-teman blog Zurin ! Hari nih zurin nak update post pasal mengedit gambar/editor ... sape-sape di luar sana yang suka snap gambar-gambar yang menarik , atau lebih dikenali PHOTOGRAPHY/ PHOTOGRAPHER mesti kena edit kan ? so jom tengok gambar SEBELUM edit & SELEPAS edit ... :) * Click picture untuk membesarkan * 



SEBELUM ... ( snap by : REETA )


SELEPAS ... ( Edit by : ZURIN ZAINI PHOTOGRAPHY )



SEBELUM ...




SELEPAS ...  Edit by : ZURIN ZAINI PHOTOGRAPHY )



Haaa ! nampak kelainan tak ? tak SMART mane pong ... aku bukan seorang PHOTORAPHY PROFESSIONAL ! Banyak lagi aku kena pelajari tentang Photography nih .. bukan senang tau , tapi kalau diri kita ada minat , nescaya suatu hari nanti aku akan jadi seorang PHOTOGRAPHYHY  PROFESSIONAL !  kalau kita nak edit gambar-gambar , kita kena tahu laman web untuk mengedit gambar ... kebanyakkan PHOTOGRAPHER akan edit di PHOTOSHOP ! so kita kena download semua tu ... lama tau ~ err -..- sabar jerk lah .  . hehe ! khbai


No comments:

Post a Comment